12 dg cruise Caribbean met St Maarten

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Amerikaanse Maagdeneilanden, Amerikaanse Maagdeneilanden

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Welkom aan boord van het nieuwe schip de Rotterdam. Van het spetterende entertainment en dineren van wereldklasse tot ultiem relaxen in de Greenhouse Spa & Salon. Aan boord zul je je geen moment vervelen. Tijdens deze cruise ontdek je de parels van de Caribische Zee met als hoogtepunt het idyllische eiland St. Maarten. Paradijselijke hagelwitte stranden en een overvloed aan watersportmogelijkheden typeren dit vriendelijke eiland. Verder zet het schip koers naar Saint Lucia, St. Kitts en Nevis en het eiland Barbados, waar een bezoek aan Bridgetown met zijn typische Londense invloeden niet mag ontbreken. Ontdek verder de eilanden Martinique, St. Thomas en Half Moon Cay, waar je volop de gelegenheid hebt om te duiken, snorkelen, windsurfen en natuurlijk heerlijk te zonnebaden. Fijne vakantie!
12 dg cruise Caribbean met St Maarten ligt in Basseterre in Amerikaanse Maagdeneilanden 12 dg cruise Caribbean met St Maarten wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.8. Je vliegt direct op Amerikaanse Maagdeneilanden naar de plaats Basseterre, waar je hotel 12 dg cruise Caribbean met St Maarten vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 12 dg cruise Caribbean met St Maarten voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1319

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl