8 dg cruise Verken de Oostelijke Caribbean

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Amerikaanse Maagdeneilanden, Amerikaanse Maagdeneilanden

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Daar loop je door de straten van St. Thomas. Wat leuk die koloniale huizen en de zon schijnt lekker. Inmiddels heb je ook al wat souvenirs gekocht voor je familie en vrienden thuis. Nu is het tijd om een terras op te zoeken en wat te drinken. Later op de dag stap je weer aan boord van de Norwegian Escape. Eerst naar je hut en dan naar de Mixx Bar voor een lekkere cocktail. Als je cocktail op is bestel je wat tapas bij Pincho Tapas Bar, dat wordt smullen. Na het eten bezoek je de Headliners Comedy Club voor een gezellige avond. De volgende dag loop je over het strand van Tortola. Je hebt net een snorkel set aangeschaft en gaat de onderwaterwereld verkennen. Wat zie je toch een hoop vissen door het heldere water. De dag daarna besluit je jezelf te verwennen en boekt een behandeling in de Spa Thermal Suite. Helemaal tot rust gekomen zoek je een plek op The Waterfront en besteld wat te drinken terwijl je van het uitzicht geniet. Morgen wil je nog graag gaan paddle boarden en zip linen op Great Stirrup Cay. Er is daar zoveel te doen. Wat is cruisen toch heerlijk.
8 dg cruise Verken de Oostelijke Caribbean ligt in Great Stirrup Cay in Amerikaanse Maagdeneilanden 8 dg cruise Verken de Oostelijke Caribbean wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.8. Je vliegt direct op Amerikaanse Maagdeneilanden naar de plaats Great Stirrup Cay, waar je hotel 8 dg cruise Verken de Oostelijke Caribbean vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8 dg cruise Verken de Oostelijke Caribbean voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1295

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl