Search
Close this search box.

8 dg cruise Westelijke Caribbean

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Bahamas, Florida

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Stap aan boord van de Nieuw Amsterdam en ontdek de Westelijke Caribbean. Geniet aan boord van een uitgebreid diner in een van de specialiteitenrestaurants of verwen jezelf in de Greenhouse Spa & Salon. Het Caribisch gebied biedt de perfectie combinatie van witte stranden, kleurrijke cocktails en een rijke historie. In Jamaica bewonder je de indrukwekkende berghellingen en immense watervallen. Leer in Mexico alles over de Mayacultuur of neem bij Grand Turk een duik in het heldere water en geniet van het unieke koraal. Must see Seven Mile Beach, het sneeuwwitte strand van Grand Cayman waar je naar hartelust kunt zwemmen, surfen, zonnen en snorkelen. Seven Mile Beach wordt niet alleen in de Caribbean, maar in heel de wereld geroemd om zijn schoonheid!
8 dg cruise Westelijke Caribbean ligt in Falmouth in Bahamas 8 dg cruise Westelijke Caribbean wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.2. Je vliegt direct op Florida naar de plaats Falmouth, waar je hotel 8 dg cruise Westelijke Caribbean vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8 dg cruise Westelijke Caribbean voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€803

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl