6 dg cruise Kennismaking met de Caribbean

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Bahamas, Florida

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Cruise met Norwegian Cruise Line door het Caribisch gebied en geniet van de grenzeloze mogelijkheden aan boord. Breng een bezoek aan de spa, neem eem massage en geniet na in het bubbelbad met uitzicht op zee. Great Stirrup Cay is de perfecte bestemming als je naar een typisch Caribisch onbewoond eiland wilt. Naast het lekkere luieren in de zon op je strandbed, is het ook mogelijk om deel te nemen aan de vele strand en wateractiviteiten. Breng een bezoek aan Puerto Plata en geniet van he prachtige uitzicht vanaf het fort bovenop een berg. Voor de avonturiers kan een uitstapje naar de 27 watervallen van Damajagua niet ontbreken. Een bijzondere ervaring voor jong en oud.
6 dg cruise Kennismaking met de Caribbean ligt in Great Stirrup Cay in Bahamas 6 dg cruise Kennismaking met de Caribbean wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.4. Je vliegt direct op Florida naar de plaats Great Stirrup Cay, waar je hotel 6 dg cruise Kennismaking met de Caribbean vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 6 dg cruise Kennismaking met de Caribbean voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€739

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl