16 dg cruise van Fort Lauderdale naar Amsterdam

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Belgie, Cork

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

'Apex' betekent letterlijk top. En dat is een understatement voor jouw cruise aan boord van Celebrity Apex! Vanuit Fort Lauderdale maak je in alle luxe de oversteek van de Atlantische Oceaan en vaar je helemaal tot aan het centrum van Amsterdam. Jouw 'home away from home' is op zeedagen een genot om te verblijven. Door de award winning crew word je volledig in de watten gelegd. Op zeedagen kun je 'buiten het schip' heerlijk borrelen of dineren op het Magic Carpet of relaxen in de Rooftop Garden. Maar ook onderweg is er genoeg te zien. Wat dacht je van het tropische Bermuda? Na de oversteek van de Atlantische Oceaan bezoek je onder andere Cork, Portland en Southampton. In Le Havre kun je shoppen rond de Docks Vauban terwijl je in Zeebrugge geniet van verse vis. En voor je het weet, zit het er alweer op. Wat wordt jouw volgende cruise?
16 dg cruise van Fort Lauderdale naar Amsterdam ligt in Amsterdam in Belgie 16 dg cruise van Fort Lauderdale naar Amsterdam wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.5. Je vliegt direct op Cork naar de plaats Amsterdam, waar je hotel 16 dg cruise van Fort Lauderdale naar Amsterdam vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 16 dg cruise van Fort Lauderdale naar Amsterdam voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€2221

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl