TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Bonaire, Bonaire

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Vriendelijk personeel, stijlvolle appartementen en een uitstekende service. En dat op een toplocatie, want na een verrukkelijk ontbijt sta je zo met je blote voeten in het witte zand. Én de eye catcher een lazy river waarop je door het hele resort dobbert. Met een huurauto verken je heel Bonaire. Vergeet vooral je snorkelset niet. Zodra je terugkomt serveert de barman je met een stralende lach een verkoelende cocktail. Plons nog even in het zwembad voordat je gaat dineren op het resort. Of wandel naar het knusse Kralendijk om daar culinair te genieten in een van de vele uitstekende restaurants. Alles voor een topvakantie op Bonaire.
TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire ligt in Kralendijk in Bonaire TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.7. Je vliegt direct op Bonaire naar de plaats Kralendijk, waar je hotel TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€860

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl