8 dg cruise Schitterend Alaska

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Canada, Alaska

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Stap aan boord van de Ovation of the Seas en ervaar het prachtige Alaska. Vanuit Seattle vaar je langs langs talloze fjorden die door gletsjers zijn uitgelepen. Zo kom je onder andere in Juneau, de hoofdstad van Alaska. Met een beetje geluk spot je hier walvissen of beren, dus zorg dat je telefoon is opgeladen! Qua historie is hier ook genoeg te zien, zo reis je terug in de tijden van de goudkoorts in Skagway waar het soms voelt alsof je midden in de goldrush bent. In Ketchikan zie je de historie van de inheemse bevolking nog goed terug. Zo vindt je hier de grootste collectie totempalen terug. Na een dag vol indrukken kun je aan boord van de Ovation of the Seas heerlijk ontspannen. Kom helemaal tot rust in de spa of drink een drankje in de Schooner bar. Zin in iets meer avontuur? Bezoek dan de North Star op het bovendek. Deze attractie verheft je hoog boven het schip voor een ongeëvenaard uitzicht. Is je koffer al gepakt?
8 dg cruise Schitterend Alaska ligt in Juneau in Canada 8 dg cruise Schitterend Alaska wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.5. Je vliegt direct op Alaska naar de plaats Juneau, waar je hotel 8 dg cruise Schitterend Alaska vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8 dg cruise Schitterend Alaska voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1083

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl