8 dg cruise Turkije Israël en Griekse Eilanden

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Cyprus, Atheense Riviera

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Daar loop je dan op Santorini langs smalle paden en witte huizen met blauwe daken. Je staat even stil en geniet van het uitzicht. Nog even snel wat foto's nemen! Terug aan bood de MSC Musica drink je nog wat in de Enoteca Wine Bar. Daar fris je je even op ga je naar Kaito Sushi Bar voor een lekker diner. De volgende ochtend wordt je wakker en kijk je naar buiten. Je bent in Kusadasi. Het blijft toch bijzonder om iedere dag weer een nieuw uitzicht te hebben. Je springt in de douche en eet snel je ontbijt. Op naar de Efeze ruïnes! Als je hier rondloopt waan je weer terug in de Romeinse tijd. De volgende dag lig je te ontspannen aan de La Spiagga Pool Area en ziet niks anders dan de blauwe zee om je heen. Met Haifa , Limassol en Mykonos nog in het verschiet heb nog een aantal schitterende bestemmingen op je wachten. Wist je dat je vanuit Haifa je ook Jeruzalem kan bezoeken? Als je deze op je bucketlist staat dan kan je die afstrepen. Wij wensen je alvast een fijne vakantie.
8 dg cruise Turkije Israël en Griekse Eilanden ligt in Athene in Cyprus 8 dg cruise Turkije Israël en Griekse Eilanden wordt gemiddelde beoordeeld met een 8. Je vliegt direct op Atheense Riviera naar de plaats Athene, waar je hotel 8 dg cruise Turkije Israël en Griekse Eilanden vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8 dg cruise Turkije Israël en Griekse Eilanden voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€787

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl