13 dg cruise Scandinavië Duitsland en Estland

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Denemarken, Gotland

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Je staat op de Magic Carpet van de Celebrity Apex te genieten van het uitzicht. Een paar dagen geleden ben je vanuit Amsterdam vertrokken. Wat is dat toch fijn, zo'n vertrek vanuit eigen land. Nu ben je aan boord van dit luxe cruiseschip. De (met een Michelin ster bekroonde) chef koks staan te trappelen om de beste gerechten voor jou klaar te maken. Eerst tijd voor een lekker kopje verse koffie bij Café Al Bacio. Je kunt de verleiding niet weerstaan om er een heerlijk gebakje bij te nemen. Daarna is het tijd voor wat ontspanning. In een van de whirlpools denk je na over de komende dagen en bestemmingen die je gaat zien. Zo bezoek je de middeleeuwse stad Visby, waar het lijkt of je in een openlucht museum loopt. In Tallinn staan de Alexander Nevski kathedraal en het Kadriorgpaleis hoog op je lijst. Een bezoek aan het ABBA museum kan niet ontbreken wanneer je in Stockholm bent. Ook heel fijn je hebt twee dagen de tijd om Kopenhagen te ontdekken. Wat dacht je van een bezoek aan Tivoli, Rosenborg Slot of Amalienborg? Maar je kunt hier ook heel goed shoppen. Terug aan boord bezoek je een show in het Theatre. Hier vind je verschillende unieke shows. De ultramoderne technologie en het 6 meter hoog 4K LED scherm laten de spektakels tot leven komen. Wat een waanzinnige cruise!
13 dg cruise Scandinavië Duitsland en Estland ligt in Amsterdam in Denemarken 13 dg cruise Scandinavië Duitsland en Estland wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.7. Je vliegt direct op Gotland naar de plaats Amsterdam, waar je hotel 13 dg cruise Scandinavië Duitsland en Estland vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 13 dg cruise Scandinavië Duitsland en Estland voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€2749

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl