Search
Close this search box.

15 dg cruise Pracht en praal van de Baltische Zee

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Denemarken, Jutland

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Heerlijk zeg zo vertrekken vanuit Amsterdam. Je bent bijna bij de cruise terminal, dan alleen nog inchecken en dan kan je aan boord van de nieuwe Rotterdam. Vanavond vertrek je richting je eerste bestemming en staat het verkennen van de Rotterdam op je agenda. Je geniet van de live muziek en weet ook al waar je graag een keer wilt gaan eten. Je gaat veel prachtige en bekende steden zien tijdens je cruise. Wat dacht je van Kopenhagen met haar Nyhaven wijk , Tallinn hoofdstad van Estland met haar historische oude centrum en Stockholm waar je door Gamla Stan heen wandelt en het voelt of je terug bent in de Middeleeuwen. We zetten nog even alles op een rij. Vertrek vanuit Amsterdam, een nieuw schip, prachtige bestemmingen. Er is maar één conclusie dit wordt een geweldige vakantie.
15 dg cruise Pracht en praal van de Baltische Zee ligt in Amsterdam in Denemarken 15 dg cruise Pracht en praal van de Baltische Zee wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.8. Je vliegt direct op Jutland naar de plaats Amsterdam, waar je hotel 15 dg cruise Pracht en praal van de Baltische Zee vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 15 dg cruise Pracht en praal van de Baltische Zee voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1086

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl