Christelijke reis 5 dg Adventscruise

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Duitsland, Hessen

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

In de dagen van Advent er even heerlijk tussenuit. Reis mee op deze vijfdaagse riviercruise over de Rijn tot aan Rüdesheim. De mooiste landschappen, steden en dorpjes glijden aan ons voorbij, terwijl je heerlijk dineert of een kopje koffie drinkt. Regelmatig wordt de loopplank uitgelegd en bezoeken we de lokale kerstmarkten. Deze cruise wordt omlijst door de muzikale familie Schenk. Jacob en Albertje Schenk en hun zonen Gerben en Matthias verzorgen een aantal optredens aan boord. Samen kerstliederen zingen, maar ook genieten van de kerstklanken van de muziekinstrumenten die worden bespeeld. In de Evangelische Kirche in Boppard organiseren we een inloopconcert. De adventscruise is op basis van volpension. Geniet van de uitstekende verzorging aan boord. Scheep je ook in? Welkom aan boord!
Christelijke reis 5 dg Adventscruise ligt in Andernach in Duitsland Christelijke reis 5 dg Adventscruise wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.3. Je vliegt direct op Hessen naar de plaats Andernach, waar je hotel Christelijke reis 5 dg Adventscruise vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar Christelijke reis 5 dg Adventscruise voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€529

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl