Breggers Schwanen

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Duitsland, Baden Wurttemberg

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Al jaren lang in dezelfde familie en nog steeds een succes. Een heerlijk 4-sterrenhotel in Bernau im Schwarzwald waar je geniet van rust en natuur. In een prachtig groen decor in het Zwarte Woud. Kies je tijdens je verblijf voor ontspanning of inspanning? Begin met ontspanning in de sauna en het zwembad. Je komt hier heerlijk tot rust en een groot pluspunt is dat je tegelijkertijd de natuur kunt bewonderen door de grote glazen ramen. Door het staren naar die prachtige omgeving, krijg je natuurlijk ongelofelijk veel zin om naar buiten te gaan. Gelukkig zijn er genoeg wandelingen te doen en zijn er talloze gezellige dorpjes in de buurt om te bezoeken.
Breggers Schwanen ligt in Bernau im Schwarzwald in Duitsland Breggers Schwanen wordt gemiddelde beoordeeld met een 8. Je vliegt direct op Baden Wurttemberg naar de plaats Bernau im Schwarzwald, waar je hotel Breggers Schwanen vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar Breggers Schwanen voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€763

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl