Best Western Plus Parkhotel Velbert

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Duitsland, Nordrhein Westfalen

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Bij dit hotel zit je vlak bij het centrum van de stad. Je slaapt in een ruime kamer of suite met moderne inrichting. In de stad is genoeg te doen. Zo zit je vlak bij een pretpark, maar er zijn ook genoeg historische bezienswaardigheden. Voor ieder wat wils dus. Met de auto rijd je ook makkelijk naar een van de andere grote steden in de buurt. Of neem de trein, het station is niet ver van het hotel. Als je liever een dag rustig aan doet, blijf je toch gewoon in je hotel? Voor de liefhebbers is er een golfbaan, voor wat meer ontspanning boek je een massage… En daarna naar de sky bar voor een diner. Kom maar op met de vakantie.
Best Western Plus Parkhotel Velbert ligt in Velbert in Duitsland Best Western Plus Parkhotel Velbert wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.3. Je vliegt direct op Nordrhein Westfalen naar de plaats Velbert, waar je hotel Best Western Plus Parkhotel Velbert vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar Best Western Plus Parkhotel Velbert voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€187

Vanaf

€347

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl