Search
Close this search box.

Een zwemparadijs voor iedereen

Picture of Valerina Prins

Valerina Prins

In onze gezellige accommodatie kun je op alle dagen van de week terecht om jezelf uit te dagen, te ontspannen, iets leuks te doen of om iets nieuws te leren. Deze locatie biedt een breed scala aan activiteiten en faciliteiten die geschikt zijn voor mensen van alle leeftijden en niveaus. Of je nu wilt zwemmen, sporten, ontspannen of genieten van een kop koffie, je vindt altijd iets dat bij jou past. Zwembad De Hoge Devel is de ideale plek om te genieten van waterplezier en meer.

Activiteiten voor ieder wat wils

Onze accommodatie biedt een verscheidenheid aan activiteiten die zijn ontworpen om aan de behoeften en interesses van elke bezoeker te voldoen. Of je nu een doorgewinterde zwemmer bent of net begint, er is altijd iets te doen.

Zwemlessen en trainingen

Voor degenen die willen leren zwemmen of hun zwemvaardigheden willen verbeteren, bieden we professionele zwemlessen aan. Deze lessen worden gegeven door ervaren instructeurs en zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast zijn er ook trainingssessies beschikbaar voor gevorderde zwemmers die hun techniek en snelheid willen verbeteren.

Recreatief zwemmen en waterpret

Het recreatiebad is perfect voor een ontspannen zwemsessie of een leuke dag met het gezin. Met verschillende waterattracties en speeltoestellen is er genoeg te doen voor kinderen van alle leeftijden. Ook zijn er speciale tijden gereserveerd voor baantjeszwemmen, zodat je in alle rust je rondjes kunt zwemmen.

Toegankelijkheid en bereikbaarheid

Onze accommodatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. Het gebouw is ontworpen om toegankelijk te zijn voor iedereen, inclusief mindervaliden.

Parkeren en openbaar vervoer

Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor zowel auto’s als fietsen, en parkeren is gratis. Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen bij halte Develsingel. Vanaf daar is het slechts een korte wandeling naar het zwembad.

Voorzieningen voor mindervaliden

De accommodatie beschikt over speciale parkeerplaatsen, een gelijkvloerse en drempelvrije entree, een speciale kleedruimte en toiletten, en toegang tot het water met een lift. Onze locatie heeft het Nederlandse Keurmerk voor Toegankelijkheid, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste standaarden voor toegankelijkheid.

Gezellige horeca en ontspanning

Na een actieve sessie in het water is er niets beter dan ontspannen met een lekker drankje of een hapje. Onze accommodatie heeft een gezellige horecagelegenheid waar je kunt bijpraten en genieten van een kop koffie.

Koffie en meer

Of je nu zin hebt in een kopje koffie, een verfrissend drankje of een lekkere snack, de horecagelegenheid biedt een breed scala aan opties. Het is de perfecte plek om even bij te komen en te genieten van een ontspannen sfeer na het sporten of zwemmen.

Een compleet dagje uit

Onze accommodatie biedt een veelzijdige en toegankelijke plek waar je kunt genieten van een breed scala aan activiteiten, van zwemmen en sporten tot ontspannen en gezellig samenzijn. Met de uitstekende voorzieningen en de aandacht voor toegankelijkheid is dit zwembad een plek waar iedereen zich welkom voelt. Of je nu op zoek bent naar een leuke dag met het gezin, een serieuze training of gewoon een ontspannen zwemsessie, deze locatie heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring.

Picture of Valerina Prins

Valerina Prins

Van je hobby, je werk maken. Dat was mijn doel en dat is gelukt. Ik reis de hele wereld over en schrijf voor vakantieboeken.nl regelmatig over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Populaire bestemmingen

Marokko last minute

Egypte last minute

Vakantie Mexico

Zakynthos vakantie

Alanya Last minute

Kos All inclusive 

Populaire berichten

Gerelateerde artikelen

Vond je dit een leuk artikel? Wellicht zijn de volgende berichten ook interessant voor je?

De opkomst van de vertelfotograaf

In de wereld van de fotografie heeft een nieuwe stroming zich de laatste jaren steeds prominenter ontwikkeld: de vertelfotograaf. Anders dan traditionele fotografen, die zich

Lees Meer
Partners van VakantieBoeken.nl