15 dg cruise Egypte Israël en Italië

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Egypte, Al Iskandariyah

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Je staat aan de reling van de Costa Pacifica terwijl je bij zonsondergang de haven van Barcelona verlaat. Wanneer je de stad niet meer kan zien, zoek je de Aperol Spritz Bar op en proost je op de cruise. Daarna is het tijd voor het diner. Kies jij voor Sushino at Costa of het La Paloma Restaurant? Na het eten zing je mee met de muziek in de Rhapsody Grand Bar. Wat een heerlijk begin van de vakantie! De volgende dag loop je door Marseille en zie je de Notre Dame de la Garde en bezoek je het Mucem. De dagen daarop geniet je van prachtige Italiaanse steden als Savona, Napels en Catania. Naast al het moois wat hier te zien is, geniet je ook op het terras van heerlijke pasta en een goed glas wijn. Vanavond ervaar je culinaire hoogstandjes van drie sterrenchefs in restaurant Archipelago aan boord en rond je het af met een ijsje van de Gelateria Amarillo. Dan een zeedag en daarna is het dan zover je bezoekt het mooie Haifa! Met haar Baha'i Gardens en tempels, Museum of Art is er genoeg te doen en te zien. Maar vanuit Haifa kan je ook Jeruzalem bezoeken. De keuze is aan jou.
15 dg cruise Egypte Israël en Italië ligt in Alexandria in Egypte 15 dg cruise Egypte Israël en Italië wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.8. Je vliegt direct op Al Iskandariyah naar de plaats Alexandria, waar je hotel 15 dg cruise Egypte Israël en Italië vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 15 dg cruise Egypte Israël en Italië voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1107

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl