Search
Close this search box.

8 dg cruise Egypte Jordanië en Saudi Arabië

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Egypte, Al Madinah

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Daar lig je dan, lekker te zonnen bij het zwembad van de MSC Splendida. In Nederland zou je een jas, warme trui en een lange broek aan hebben. Maar nu even niet want je bent heerlijk aan het cruisen. Gisteren liep je nog door Aqaba en heb je de stad Petra gezien. Wat was dat mooi en indrukwekkend. Nu vaar je richting Saudi Arabië. Je weet nog niet helemaal wat je er van moet van verwachten. Maar geloof ons maar dat het je zal verbazen hoe mooi en prachtig het is in Jeddah en Yanbu. Met hun oude centra waan je je soms terug in de tijd. Maar er zijn ook moderne gebouwen, prachtige moskees en sla een bezoek aan een souk ook zeker niet over. Je bent nog niet zo lang aan boord maar je merkt al dat je je thuis voelt. Zo meteen roetsj je nog van de glijbanen van het aquapark en vanavond eet je in La Reggia Restaurant. Als je klaar bent met eten ga je lekker zitten in L'Aperiritvo Bar. Daarna weet je het nog niet. Ga je je poker skills testen in de Poker Room of toch een show bezoeken in The Strand Theatre? Dit wordt een vakantie om nooit te vergeten
8 dg cruise Egypte Jordanië en Saudi Arabië ligt in Aqaba in Egypte 8 dg cruise Egypte Jordanië en Saudi Arabië wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.8. Je vliegt direct op Al Madinah naar de plaats Aqaba, waar je hotel 8 dg cruise Egypte Jordanië en Saudi Arabië vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8 dg cruise Egypte Jordanië en Saudi Arabië voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1089

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl