Casa Mare Resort vh Royal Tulip Beach Resort

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Egypte, Marsa Alam

5 (200+ reviews)
5/5

Omschrijving hotel

Dit hotel is er voor iedereen. De kids zijn uren zoet met de glijbanen en waterfanaten halen hun hart op onder water. Flippers aan en duikbril op. Via de pier loop je zo de Rode Zee in om de prachtige riffen te ontdekken. Heb je even genoeg van het zoute water en ben je toe aan relaxen? Op de ligbedden bij het zwembad geniet je uren van de Egyptische zon. Voor verkoeling neem je een duik in het zwembad. Ook een verfrissend drankje in je hand mag zeker niet ontbreken tijdens je All Inclusive vakantie. Liever lekker bewegen? Smash de bal over het net tijdens een potje beachvolleybal.
Casa Mare Resort vh Royal Tulip Beach Resort ligt in Marsa Alam in Egypte Casa Mare Resort vh Royal Tulip Beach Resort wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.2. Je vliegt direct op Marsa Alam naar de plaats Marsa Alam, waar je hotel Casa Mare Resort vh Royal Tulip Beach Resort vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar Casa Mare Resort vh Royal Tulip Beach Resort voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€803

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl