10 daagse cruise West Middellandse Zee met Cannes

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Frankrijk, Alpes Maritimes

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Het beste en meest afwisselende van de westelijke Middellandse Zee; zo omschrijven we deze cruise het beste. En dat gecombineerd met het beste van Mein Schiff heerlijk premium All Inclusive genieten aan boord. Je bezoekt tijdens deze cruise eilanden als Corsica en Ibiza. Beide omringd door de Middellandse Zee, maar verder zo verschillend. Van Ibiza straalt de hippiecultuur af en Corsica staat bekend om haar ruige rotsen en natuur. Wist je trouwens dat Napoleon op Corsica geboren is? Ook ga je naar Italiaanse kustplaatsen als Civitavecchia, van waaruit je naar Rome kunt, en La Spezia de toegangspoort tot de schilderachtige Cinque Terre. Maak een wandeling of struin door de stadjes, steeds weer op zoek naar het perfecte fotopunt. In Cannes proef je weer een heel andere sfeer flanneer over de boulevard of droom weg bij de luxe jachten van de jetset. Tegen het einde van je cruise breng je een bezoek aan wereldstad Barcelona. Ga je de bezienswaardigheden langs, of nog even lekker shoppen?
10 daagse cruise West Middellandse Zee met Cannes ligt in Ajaccio in Frankrijk 10 daagse cruise West Middellandse Zee met Cannes wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.5. Je vliegt direct op Alpes Maritimes naar de plaats Ajaccio, waar je hotel 10 daagse cruise West Middellandse Zee met Cannes vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 10 daagse cruise West Middellandse Zee met Cannes voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1691

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl