11 dg cruise West Middellandse Zee met Ibiza

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Frankrijk, Alpes Maritimes

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Deze Mediterranee cruise neemt je mee langs de Middellandse Zeekust en combineert prachtige steden in verschillende landen. De cruise begint en eindigt in de haven van Palma de Mallorca en brengt je naar Italië, Frankrijk en Spanje. Na een dag op zee kom je aan in Ajaccio, de hoofdstad van Corsica en de geboorteplaats van Napoleon. Bewonder de prachtige natuur of kom helemaal tot rust op een van de mooie stranden. Niet alle wegen leiden naar Rome, maar die van Civitavecchia wel. De haven is de ideale uitvalbasis voor het historisch Rome. Na de Italiaanse gastvrijheid vaar je door naar Frankrijk. Hier bezoek je de populaire haven plaats Cannes en het veelzijdige Marseille. Voordat je doorvaart naar Ibiza verblijf je eerst in Barcelona. Een stad die voor iedereen iets te bieden heeft. Struin door de gezellige straten, ga shoppen in de Mall of drink Sangria op de Ramblas. Aan boord van de Mein Schiff 2 kun je de hele dag genieten. Met 12 restaurants en 17 bars & lounges ontbreekt het je aan niets! In combinatie met Premium All Inclusive is het extra genieten.
11 dg cruise West Middellandse Zee met Ibiza ligt in Ajaccio in Frankrijk 11 dg cruise West Middellandse Zee met Ibiza wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.9. Je vliegt direct op Alpes Maritimes naar de plaats Ajaccio, waar je hotel 11 dg cruise West Middellandse Zee met Ibiza vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 11 dg cruise West Middellandse Zee met Ibiza voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€2148

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl