10 dg cruise Mediterraanse Hoogtepunten

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Frankrijk, Alpes Maritimes

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Wat zoek jij in een vakantie. Zon? Ja, natuurlijk! Maar, lekker eten en drinken is ook zeker belangrijk. Als je dan ook nog mooie steden, stranden en cultuur wil zien; ga dan mee met de Norwegian Epic deze zomer. Zo zie je bijvoorbeeld de Toren van Pisa. Met welke grappige pose houd jij deze overeind? Bezoek het Colosseum, Trevifontein en Pantheon in Rome. Misschien koop je hier nog een mooie outfit voor aan boord. Ben je van boord in Palma de Mallorca? Ga dan naar de Kathedraal La Seu of de Arabische Baden. Zoals je leest is er een hoop te doen als je van boord bent. Dit geldt ook aan boord van de Norwegian Epic. Bezoek Burn the Floor in het Epic Theatre of zing mee met de Beatles in The Cavern Club. Als je zin hebt om een avond te lachen, ga dan zeker naar de Headliners Comedy Club. Wil je lekker eten aan boord? Een diner in Moderno Churrascaria of Le Bistro zal je dan niet teleurstellen. Wij wensen je heel veel plezier tijdens deze epische cruise.
10 dg cruise Mediterraanse Hoogtepunten ligt in Barcelona in Frankrijk 10 dg cruise Mediterraanse Hoogtepunten wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.3. Je vliegt direct op Alpes Maritimes naar de plaats Barcelona, waar je hotel 10 dg cruise Mediterraanse Hoogtepunten vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 10 dg cruise Mediterraanse Hoogtepunten voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€926

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl