8 dg cruise Betoverende Middellandse Zee

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Frankrijk, Catalonie

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Welkom aan boord van de Enchanted Princess! Het Royal Class schip neemt je in 8 dagen mee naar de mooiste plekken aan de Middellandse Zee. Onbezorgd genieten staat aan boord centraal. Neem een duik in een van vele zwembaden en geniet 's avonds onder een dekentje van een 'Movie Under the Stars'. Allereerst breng je een bezoek aan Gibraltar. Het Iberisch Schiereiland ligt deels vast aan de kust van Spanje, maar is Brits grondgebied. Wist je dat hier wilde Berberapen leven? Wie weet spot je ze wel tijdens een klim naar de top. In Genua, de grootste en belangrijkste havenstad van Italië, bewonder je de vele paleizen die de stad rijk is. Het centrum is middeleeuws en de stadsmuren, poorten en smalle straatjes zijn nog goed bewaard gebleven. Vergeet in Marseille geen overheerlijk croissantje te bestellen terwijl je struint door de historische haven.
8 dg cruise Betoverende Middellandse Zee ligt in Barcelona in Frankrijk 8 dg cruise Betoverende Middellandse Zee wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.4. Je vliegt direct op Catalonie naar de plaats Barcelona, waar je hotel 8 dg cruise Betoverende Middellandse Zee vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8 dg cruise Betoverende Middellandse Zee voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€811

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl