8 dg cruise West Middellandse Zee met Tunesie

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Frankrijk, Baai Van Napels

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Welkom aan boord van de MSC Opera! Keuzes maken dat is waar het aan boord om gaat. Zowel in het entertainment als in de restaurants, wat ga je doen vandaag en waar ga je eten? Dit schip is in één woord geweldig! Maak kennis met 'La Dolce Vita' en vaar mee naar de mooiste bestemmingen aan de West Middellandse Zee. Deze cruise brengt je naar bestemmingen als Marseille, Barcelona, Palermo en Napels. In Barcelona bewonder je de Sagrada Familia en wandel je over de gezellige La Rambla. Breng een bezoek aan de moderne havenstad Marseille en geniet van een overheerlijke pizza in Napels. Genoeg te doen voor een onvergetelijke vakantie!
8 dg cruise West Middellandse Zee met Tunesie ligt in Barcelona in Frankrijk 8 dg cruise West Middellandse Zee met Tunesie wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.7. Je vliegt direct op Baai Van Napels naar de plaats Barcelona, waar je hotel 8 dg cruise West Middellandse Zee met Tunesie vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8 dg cruise West Middellandse Zee met Tunesie voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€678

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl