Residence les Chalets et Balcons de la Vanoise

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Frankrijk, Franse Alpen

3 (200+ reviews)
3/5

Omschrijving hotel

Residence Les Chalets et Balcons de la Vanoise beschikt over nette ingerichte appartementen. Deze zijn gelegen aan de rand van het autovrije La Norma, en zijn verdeeld over twee gebouwen. Op een paar minuten afstand lopen naar de piste. Hier zijn kinderen prioriteit nummer één. Niet voor niets heeft het dorp de label ‘Family Plus’. In het gemoedelijke centrum vind je winkels, restaurants en bars. Vind je het skigebied te klein, je hebt de mogelijkheid je skipas uit te breiden met de Eski-Mo skipas. Hiermee kun je vier andere skidomeinen in La Maurienne uit proberen. Ben je geen wintersporter? Er zijn mooie wandeltochten in de bosrijke omgeving te maken.
Residence les Chalets et Balcons de la Vanoise ligt in La Norma in Frankrijk Residence les Chalets et Balcons de la Vanoise wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.7. Je vliegt direct op Franse Alpen naar de plaats La Norma, waar je hotel Residence les Chalets et Balcons de la Vanoise vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar Residence les Chalets et Balcons de la Vanoise voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€290

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl