Best Western Premier Hotel Litteraire Le Swann

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Frankrijk, Parijs Ile de France

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Het elegante Best Western Premier Hôtel Littéraire Le Swann is gevestigd in een monumentaal 19e-eeuws gebouw in de wijk Champs-Élysées. Op 2 minuten loopafstand vindt u het metrostation Europe, deze metro brengt u in no time naar alle highlights zoals de Champs-Élysées en het Louvre. Het hotel is in 2013 volledig gerenoveerd met behoud van het fraaie nostalgische interieur. De sfeervolle kamers zijn gedecoreerd op een modieuze manier en voorzien van een iPod-docking station, kluis, minibar en badkamer met regendouche. U kunt u genieten van een heerlijk gevarieerd ontbijt. Daarnaast kunt u de permanente tentoonstelling van de beroemde Hongaarse dichter Endre Ady bewonderen.
Best Western Premier Hotel Litteraire Le Swann ligt in Parijs in Frankrijk Best Western Premier Hotel Litteraire Le Swann wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.4. Je vliegt direct op Parijs Ile de France naar de plaats Parijs, waar je hotel Best Western Premier Hotel Litteraire Le Swann vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar Best Western Premier Hotel Litteraire Le Swann voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€383

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl