8 dg Cruise Italie Griekenland en Kroatie

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Griekenland, Marche

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Geniet van La Dolce Vita op de Oostelijke Middellandse Zee en vaar met de MSC Armonia naar de mooiste bestemmingen in Italië, Griekenland en Kroatië. Ervaar de betoverende wereld van warmte en vermaak aan boord. Laat je verrassen door de uitstekende restaurants, de vele faciliteiten en het veelzijdige aanbod in entertainment. Begin de cruise bovenop het dek en geniet van het mooie uitzicht. Het begin van een fijne week vol nieuwe herinneringen. Bestel een ouzo op Mykonos en geniet van de mooie stranden, witte huisjes en het heerlijke weer. Breng een bezoek aan Split. Deze stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, vanwege de vele historische bouwwerken. Geniet van de heerlijke Italiaanse gerechten. Met veel mooie herinneringen op zak eindig je deze cruise weer in de prachtige havenstad Venetië. Eén ding is zeker, het wordt hoe dan ook genieten!
8 dg Cruise Italie Griekenland en Kroatie ligt in Ancona in Griekenland 8 dg Cruise Italie Griekenland en Kroatie wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.2. Je vliegt direct op Marche naar de plaats Ancona, waar je hotel 8 dg Cruise Italie Griekenland en Kroatie vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8 dg Cruise Italie Griekenland en Kroatie voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1187

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl