12 dg cruise Italië Griekenland en Turkije

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Griekenland, Atheense Riviera

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Rustig vaart de MSC Poesia jou over de Middellandse Zee. Je geniet van het uitzicht terwijl je bij het zwembad ligt. Misschien ga je nog voor een behandeling in de Aurea Spa. Wat een heerlijk begin van je cruise. Maar je kijkt ook uit naar de komende dagen. Zo ga je naar Istanbul. Een stad waar je altijd nog naar toe wilde. Je wilt graag de Blauwe Moskee en de Grand Bazaar zien. Verder zie je het wel. In Athene ga je natuurlijk naar de Akropolis met al haar tempels. Tip sla ook zeker de kleurrijke Kathedraal van Athene niet over. In Rome wil je Vaticaanstad bekijken en wil je genieten van een heerlijke pasta. Over eten gesproken, je krijgt trek. Je besteld wat te drinken bij de Mojito Bar en wat te eten. Wat is cruisen toch een genot.
12 dg cruise Italië Griekenland en Turkije ligt in Civitavecchia in Griekenland 12 dg cruise Italië Griekenland en Turkije wordt gemiddelde beoordeeld met een 8. Je vliegt direct op Atheense Riviera naar de plaats Civitavecchia, waar je hotel 12 dg cruise Italië Griekenland en Turkije vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 12 dg cruise Italië Griekenland en Turkije voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€704

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl