Search
Close this search box.

8 dg cruise Italiaanse Steden en Griekse Eilanden

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Griekenland, Lazio

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Benvenuto in Italia! Vaar mee met de MSC Divina en bezoek twee historische steden in Italië. Je zwaait het vaste land uit vanaf Civitavecchia en vaart naar het eiland Sicilië. In Siracusa zie je de vele Griekse invloeden die de stad kenmerken en in de Maltese hoofdstad Valletta geniet je van de vele gebouwen opgetrokken in Barokke stijl. De volgende dag doe je je gordijnen open en ligt het schip in de baai van Santorini. Maak een mooie foto van de de witte huizen met blauwe daken in Oia. Of kies je er voor om de hoofdstad Thira te ontdekken? Verken het nachtleven op Mykonos. Een foto van de molens op dit prachtige eiland mogen niet ontbreken in jouw foto album. Weer aan boord van de MSC Divina blik je onder het genot van een heerlijke pizza terug op de vele steden die je tijdens de cruise hebt bezocht. Wat een heerlijke vakantie.
8 dg cruise Italiaanse Steden en Griekse Eilanden ligt in Civitavecchia in Griekenland 8 dg cruise Italiaanse Steden en Griekse Eilanden wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.4. Je vliegt direct op Lazio naar de plaats Civitavecchia, waar je hotel 8 dg cruise Italiaanse Steden en Griekse Eilanden vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8 dg cruise Italiaanse Steden en Griekse Eilanden voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1174

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl