15 dg cruise Britse Eilanden

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Guernsey, Devon

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Wat een heerlijk om je cruise te beginnen vanuit Nederland. In dit geval Rotterdam. Geen gestress of rennen op het vliegveld. Nee je stapt de metro uit en je bent al bijna bij de cruise terminal. In de haven wacht de Zuiderdam al op jou. Wat blijft het toch indrukwekkend zo'n cruise schip. Diezelfde avond vertrekt de Zuiderdam, je cruise gaat beginnen. Je gaat wandelen over oude straten met een pub om de hoek waar je heerlijk kan lunchen of een kop Engelse thee kan drinken. Maar je ziet ook de groene uitgestrekte Schotse Hooglanden dus neem je wandelschoenen maar mee. Je raadt het al je bezoekt de Britse Eilanden. Iedere stad heeft zijn eigen charme en historie. Wandel over de Royal Mile in Edinburgh en bezoek daarna Edinburgh Castle die aan het einde van deze straat ligt. Bezoek de Jameson Whiskey Distilleerderij of de Guinness Store House in Dublin. Natuurliefhebbers zullen hun hart verliezen aan de Ilse of Skye en de Orkney Eilanden. Zo is er voor ieder wat wils. Shoppen, cultuur, natuur en heerlijk eten. Dit wordt een geweldige cruise.
15 dg cruise Britse Eilanden ligt in Dublin in Guernsey 15 dg cruise Britse Eilanden wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.9. Je vliegt direct op Devon naar de plaats Dublin, waar je hotel 15 dg cruise Britse Eilanden vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 15 dg cruise Britse Eilanden voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€3416

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl