13 dg cruise IJsland en Verenigd Koninkrijk

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Ierland, Austurland

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Ideaal, deze cruise van Royal Carribbean vertrekt vanuit Amsterdam en brengt je naar het prachtige Noord Europa. Stap aan boord van de Jewel of the Seas en vaar naar de mooiste plekken in IJsland en het Verenigd Koninkrijk. De cruise begint met een bezoek aan Akureyri, ook wel de hoofdstad van het Noorden van IJsland genoemd. Breng een bezoek aan Reykjavik, de hoofdstad van IJsland, en kom helemaal tot rust in de bekende heetwaterbron Blue Lagoon. Met twee dagen in deze prachtige stad heb je alle tijd om highlights te spotten. Ook komt deze cruise langs Inverness. In deze veelzijdige stad kun je echt alles. Ga shoppen in het Eastgate winkelcentrum, bezoek de Victoriaanse Markt of spot het Loch Ness monster in Loch Ness! In Ierland breng je een bezoek aan Cobh, een plaats vol geschiedenis. Is je koffer al gepakt?
13 dg cruise IJsland en Verenigd Koninkrijk ligt in Amsterdam in Ierland 13 dg cruise IJsland en Verenigd Koninkrijk wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.2. Je vliegt direct op Austurland naar de plaats Amsterdam, waar je hotel 13 dg cruise IJsland en Verenigd Koninkrijk vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 13 dg cruise IJsland en Verenigd Koninkrijk voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€2113

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl