Roompot Beach Resort Nieuwvliet Bad

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Nederland, Zeeland

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Roompot Beach Resort Nieuwvliet Bad is, mede door de gunstige ligging, een perfecte bestemming voor je vakantieplannen. Emmertjes, schepjes en het vangnet mee? Mooi, dan kunnen we het strand op, want dat ligt op een steenworp afstand. De hele dag vermaak aan het water voor de kids en zelf lekker relaxen op je handdoek. Maar vergeet ook zeker het park zelf niet, want er is sinds najaar 2020 een gloednieuw zwembad geopend! Ook in de omgeving is er voor iedereen wat te doen. Ga je lekker fietsen door de duinen, uren struinen door het bijzondere landschap van de Verdronken Zwarte Polder of de leuke stadjes ontdekken in de buurt? Neem er de tijd voor, het is immers vakantie.
Roompot Beach Resort Nieuwvliet Bad ligt in Nieuwvliet Bad in Nederland Roompot Beach Resort Nieuwvliet Bad wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.2. Je vliegt direct op Zeeland naar de plaats Nieuwvliet Bad, waar je hotel Roompot Beach Resort Nieuwvliet Bad vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar Roompot Beach Resort Nieuwvliet Bad voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€378

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl