8 daagse fly drive Sao Miguel Faial & Pico

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Portugal, Azoren

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Een schitterede natuur, rijk aan tradities en een aangenaam klimaat maken deze eilandengroep tot een ideale bestemming voor natuur en cultuurliefhebbers. In 8 dagen tijd bezoek je de prachtige groene eilanden Pico, Faial en São Miguel, elk met haar eigen charme. Ontdek op Pico het hoogste punt van Portugal en maak een schitterende tour langs de wijngaarden die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Op Faial zijn de enorme kraters een echt must see en in de zeiljachthaven van de hoofdstad Horta, zijn de talloze kleurrijke geschilderde 'visitekaartjes' van de schippers te bewonderen. En op São Miguel wordt je opgewacht door een prachtig uitzicht bij Lagoa do Fogo en Vista do Rei, over de blauwe en groene meren van Sete Cidades die gelegen zijn in een enorme krater.
8 daagse fly drive Sao Miguel Faial & Pico ligt in Horta in Portugal 8 daagse fly drive Sao Miguel Faial & Pico wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.1. Je vliegt direct op Azoren naar de plaats Horta, waar je hotel 8 daagse fly drive Sao Miguel Faial & Pico vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8 daagse fly drive Sao Miguel Faial & Pico voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1368

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl