AluaVillage Fuerteventura

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Spanje, Fuerteventura

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Na het inchecken in dit hotel stap je de lobby uit en word je overweldigd door het prachtige zicht over zee. Het hotel is gelegen op een heuvel, waardoor je prachtige panoramische uitzichten hebt. Het is zeker de moeite waard om naar beneden te wandelen en het fijne zandstrand van dichtbij te bewonderen. Wel even een flinke klim terug naar boven, maar bij het zwembad is genoeg plek om daarvan bij te komen. De All Inclusive formule is er zo één waar je precies genoeg aan hebt één buffetrestaurant, één à la carte restaurant, één bar en één snackbar. Samen met het ruime sport en activiteitenaanbod maakt dit het vakantieplaatje helemaal compleet.
AluaVillage Fuerteventura ligt in Playa de Esquinzo in Spanje AluaVillage Fuerteventura wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.9. Je vliegt direct op Fuerteventura naar de plaats Playa de Esquinzo, waar je hotel AluaVillage Fuerteventura vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar AluaVillage Fuerteventura voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€686

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl