TUI BLUE Sensatori Barut Fethiye

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Turkije, Lycische Kust

5 (200+ reviews)
5/5

Omschrijving hotel

Een hotel met flair. Een verblijf in TUI BLUE Sensatori Barut Fethiye (voorheen TUI SENSATORI Resort Barut Fethiye) in Turkije betekent samen genieten van een spectaculair uitzicht, uitstekend buffetrestaurant en 5 à la carte opties, een sfeervolle spa en een mooi strand aan je voeten. Ultieme ingrediënten om helemaal op te laden. Je merkt dat er aan iedereen is gedacht, want in het speciale Adults Only gedeelte is het aangenaam rustig, terwijl de sfeer er bij het familiegedeelte er ook goed in zit. Voor een lekkere maaltijd hoef je de deur niet uit, want alles is inbegrepen. Maar voor wat sightseeing is het oude centrum van Fethiye een leuke optie.
TUI BLUE Sensatori Barut Fethiye ligt in Fethiye in Turkije TUI BLUE Sensatori Barut Fethiye wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.5. Je vliegt direct op Lycische Kust naar de plaats Fethiye, waar je hotel TUI BLUE Sensatori Barut Fethiye vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar TUI BLUE Sensatori Barut Fethiye voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1016

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl