Vakantie Canarische eilanden

Vakantie Canarische Eilanden? Dan zeg je eindeloze boulevards, goudgele stranden, vulkaanachtige landschappen. Klinkt dit je interessant in de oren? De Canarische eilanden, een groep van zeven eilanden gelegen tussen Spanje en Marokko, zijn zeer geliefd als zonbestemming. Door het subtropische klimaat is het hier bijna het hele jaar goed toeven, en je hoeft er geen uren voor in het vliegtuig te zitten. Ieder eiland heeft zijn eigen karakter, dus je kunt kiezen welke het beste bij jou past!

All inclusive vakantie Canarische eilanden

La Palma, Gran Canaria, Lanzarote, wie kent de eilanden niet? De Canarische eilanden worden steeds populairder bij gezinnen die graag een geheel verzorgde vakantie willen. Je bent even helemaal weg, en je hebt nergens meer omkijken naar want het eten en drinken zijn vooraf betaald. Je hebt weer tijd voor de belangrijke dingen, en om te genieten van zon, zee en strand samen met je familie. De beste manier om je vakantie Canarische eilanden uit te kiezen is via Vakantieboeken.nl. Hier kun je vakanties vergelijken en zien welke de goedkoopste is en het beste bij jouw voorkeuren past. Zo begint direct al de vakantiepret! En wil je zo snel mogelijk weg, dan zijn er veel last-minute opties. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste deals.

Strand- of natuurvakantie?

Gran Canaria biedt voor elk wat wils. Naast de strandtoeristen zijn er ook vakantiegangers die juist op zoek zijn naar rust en natuur. Doordat de eilanden een vulkanische oorsprong hebben, zijn de landschappen echt uniek. Het ene eiland is echter toeristische en drukker dan het andere. Gran Canaria is bijvoorbeeld met ruim 70 stranden een goede trekpleister voor strandtoeristen. Het eiland El Hierro is juist heel rustig. Hier komen met name natuurtoeristen, zoals wandelaars en vogelkijkers en hier zul je dus ten volste van de stilte en de natuurpracht kunnen genieten.