Vakantie Frankrijk

Leven als een God in Frankrijk, is wat het cliché wil. Maar misschien is het ook wel waar. Genieten is wat ze daar in ieder geval goed kunnen, met heerlijke wijn en kaas. Slaperige, pittoreske dorpjes, romantische Chambres d’Hôtes en steden vol levendige cafés. Frankrijk is vanuit Nederland goed bereikbaar met de auto, maar ook de trein of vliegtuig behoren tot de mogelijkheden. De reiskosten voor een vakantie Frankrijk vallen daardoor mee. De gunstige ligging maakt samen met de prachtige natuur en het heerlijke eten Frankrijk tot een favoriet vakantieland van de Nederlanders.

Vakantie Frankrijk: een bestemming voor elk seizoen

Elk seizoen gaan er Nederlanders naar Frankrijk. In de winter is een vakantie Frankrijk in trek vanwege de skigebieden, en in de zomer bezoeken toeristen graag kastelen of bergen en in de lente en herfst zijn stedentripjes geliefd. Parijs heeft als hoofdstad natuurlijk veel te bieden, met de prachtige Eiffeltoren, de Seine en het Louvre, maar ook kleinere stadjes als Lille en Montpellier hebben grote charme. Maar ook de mooie natuur maakt een vakantie Frankrijk aantrekkelijk. Wat dacht je van Bretagne, met de ruige, stormachtige kusten om eens heerlijk uit te waaien? Ook de magnifieke Côte d’Azur is een van de hoogtepunten van dit vakantieland.

In het voetspoor van Van Gogh

De kunstenaar Van Gogh ging ons al voor. De wijnstreken trekken van oudsher veel toeristen uit Nederland, zoals de kleurrijke Provence en de Bourgogne. Proef de lokale wijnen en geniet van de echte Franse keuken. Zet je tanden in een croissant, zoals ze nergens anders smaken. Om de beste vakantie Frankrijk te vinden, hoef je nu niet meer vele websites af te struinen. Met een paar muisklikken kies je het voordeligste aanbod via de Vakantievergelijker van Vakantieboeken.nl. Het is dus makkelijker dan ooit om een vakantie Frankrijk te boeken. La vie est belle!