Vakantie Griekenland

Vakantie Griekenland

Vakantie Griekenland staat voor genieten van lekker eten, mooie stranden en cultuur.

Blauwe stranden, mooie omgeving en een strak blauwe zee. Zo zie je dat veel in Griekenland!

Vakantie Griekenland Tips

Als je op vakantie gaat naar Griekenland, hebben we een aantal tips voor je! Griekenland staat bekend om zijn mooie stranden, mooie cultuur en gezellige restaurant. Een mooie blauw zee en hagel wit strand? Daarvoor ben je ook in Griekenland aan het juiste adres! Bezoek een Zakynthos, daar krijg je geen spijt van! Bezoek ook eens het historische centrum van Athene. Huur een auto en geniet van het hele land.

Vakantie Griekenland 2018

Ga je in 2017 voor een vliegvakantie naar één van de Griekse eilanden? Of toch een leuke vlieg en drive vakantie op het vaste land? Het kan allemaal met een vakantie naar Griekenland. Ontdek het veelzijdige vaste land, met rijke historie. Mocht je écht willen feesten? Dan is Korfu een aanrader! Het party eiland Korfu staat bekend om zijn wilde nachten, grote discotheken en gezellige kroegen. Ga opstap met je vrienden en maak het eiland onveilig! Liever wat rustiger aan? Een vakantie in Griekenland bied ook de mogelijkheid tot ultiem relaxen. Zakynthos en Santorini lenen zich uitermate goed voor! Geniet in stijl, luxe en hoogwaardige kwaliteit appartementen. Liever geen kinderen om je heen? Boek dan een Adults only vakantie Griekenland!

Vakantie Griekenland vluchtelingen

Op dit moment bevinden zich een groot aantal vluchtelingen op Griekenland. Ze zijn vooral aanwezig op de stranden aan de west kant van het eiland. Dat houd in dat de vluchtelingen vooral aankomen op de eilanden: Lesbos, Limnos, Kos, Rhodos, Samos en Chios. Wil je een rustige vakantie? Vermijd deze eilanden dan. Het is vooral handig om aan de kant van Zakynthos, Mykonos en Santorini te blijven.
Hieronder een kaart van Griekenland, de rode stippen daar komen de vluchtelingen het meest aan: