Vakantie Salou

Vakantie Salou

Zonvakantie Salou

Zeg je zonvakantie Salou, dan zeg je uitgaan! Elk jaar gaan hier duizenden jongeren heen om helemaal uit hun dak te gaan. Een vakantie Salou is genieten van drank, discotheken en het strand. Bekende en populaire discotheken zijn Snoepy’s en Tropical. Hier komen elk jaar bekende DJ’s en artiesten optreden uit Nederland en uit het buitenland. Zo zijn de Partysquad graag geziene gasten in Tropical.

Vakantie Salou uitgaan

Salou ademt uitgaan! Bijna elke Nederlander is er wel eens geweest tussen zijn 15e en 19e. Het publiek komt voor de grote discotheken, relaxte sfeer en drank, heel veel drank! De discotheken zijn megagroot, groter dan bijna elke discotheek in Nederland. Heimwee hoef je er ook niet te hebben want er komen jaarlijks veel Nederlanders naar Salou en er zijn ook veel Nederlandse barretjes en restaurants. Denk aan ’t gat, de skihut en de busstop, gegarandeerd hollands plezier!

Vakantie Salou Activiteiten

Voor sommige is het een dagtaak om te herstellen van de nacht ervoor, voor andere is dat juist zo gebeurd en die willen erop uit! In Salou is er genoeg te doen, het waterpretpark Aquopolis, catamaran varen of een dagtrip naar Barcelona. Bezoek onze vakantie barcelona pagina om te lezen wat daar allemaal te doen is! Gelukkig is er ook een strand, waar je kan bijkomen en bijkomend voordeel, de McDonalds is naast het strand.

Vakantie Salou boeken

Wil je direct een vakantie boeken naar Salou? Dat kan via Vakantieboeken.nl! Liever iets anders? Een goed alternatief is een vakantie Lloret de Mar!

Top 5 Vakantie Aanbiedingen

  1. Turkije vanaf 350,- met VakantieXperts
  2. Curcao vanaf 599,- met Corendon
  3. Bali vanaf 754,- met Vakantiediscounter!
  4. Adulty only vanaf 309,- met Corendon!
  5. Turkije vanaf 191,- met Vakantiediscounter!