Vakantie Turkije

Wil je een vakantie Turkije? Gebruik onze vakantietool om zo snel mogelijk jouw vakantie naar Turkije te boeken. Of je nu een vakantie wilt in pure luxe, genieten van de omgeving of een ideale kind vriendelijke vakantie dat kan allemaal! Gebruik de filters in de vakantietool om tot de ideale vakantie te komen.

Vakantie turkije 2017 veilig

Helaas is het inmiddels in Turkije erg onrustig. Alhoewel er officieel nog geen negatief reisadvies is voor Turkije, maar in het gehele land geldt een verhoogde terroristische dreiging. Er zijn redelijk wat aanslagen gepleegd in de hoofdstad Istanbul.

Vakantie Turkije goedkoop

Door de onrustige omstandigheden zijn de vakantieprijzen in Turkije enorm gedaald. Een vakantie naar Turkije is dus erg goedkoop! In de meeste plaatsen is het nog veilig en goed beveiligd. Populaire badplaatsen zoals Alanya, Bodrum en Marmaris hebben verhoogde politie druk. Wil je toch op vakantie naar Turkije? Dan ben je hier bij het juiste adres! Onderstaande vakantietool zorgt ervoor dat je snel een goedkope vakantie naar Turkije kan vinden, vaak zijn deze ook nog eens met een all inclusive verzorging!

Vakantie Turkije informatie

We hebben hier wat praktische informatie over je vakantie naar Turkije verzameld in een checklist. Zo geldt in Turkije nog altijd dat je moet reizen met een visum. Regel dit vooraf, want bij de grens kan het enorm druk zijn!

Checklist vakantie Turkije:

  • Visum voor de gehele reisduur
  • Ga je rond reizen met de auto? Vergeet het tolvignet niet.
  • Buiten de toeristische plaatsen betalen? Neem Turkse lira’s mee.
  • Veiligheid voorop! Vermijd drukke steden.

 
Start met boeken