8 daagse cruise Relaxen in de Oostelijke Caribbean

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Antigua en Barbuda, Britse Maagdeneilanden

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Voel je het fijne zand al kriebelen tussen je tenen? En zie je jezelf al zwemmen in azuurblauwe wateren? Met meer eilanden dan je tellen kunt, is de oostelijke Caribbean een tropisch en kleurrijk gebied. Een cruise is bij uitstek de manier om deze regio “easy going” te ontdekken. Overal hoor je dat relaxte Caribische deuntje en voel je de zwoele zeebries door je haren. Zet je de ene dag nog voet aan wal op St Lucia, doe je dat de volgende dag op Barbados. Ook Guadeloupe, Antigua en Tortola passeren de revue. De eilanden zijn uitermate geschikt om in een dag te verkennen. Ga hiken in het regenwoud, op zoek naar koloniaal verleden of proef een glaasje traditionele rum. Of kies je voor een dag relaxen op het mooiste bounty strand dat je ooit hebt gezien? Aan het einde van de dag keer je terug aan boord thuiskomen op zee. Met een exotische zonsondergang aan de horizon proost je op een nieuwe dag. Welke paradijs zie je morgen weer als je de gordijnen van je hut open doet?
8 daagse cruise Relaxen in de Oostelijke Caribbean ligt in Bridgetown in Antigua en Barbuda 8 daagse cruise Relaxen in de Oostelijke Caribbean wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.4. Je vliegt direct op Britse Maagdeneilanden naar de plaats Bridgetown, waar je hotel 8 daagse cruise Relaxen in de Oostelijke Caribbean vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8 daagse cruise Relaxen in de Oostelijke Caribbean voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€336

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl