Zoek
Sluit dit zoekvak.

Landal parken

Landal GreenParks is een begrip in Nederland. Iedereen heeft er wel van gehoord of de reclames gezien, en er zijn dan ook veel gezinnen die al eens op een Landal Park zijn geweest. Wat bij alle parken vooral erg belangrijk is, zijn ruimte, rust en natuur. Dit is dan ook goed terug te zien.

Landal park

Binnen Landal zijn 110 parken te vinden, waarvan er 63 in Nederland te vinden zijn. Hiermee zijn de dan ook direct de grootste aanbieder van het land, als het gaat om het aanbieden van bungalowparken.

Buiten Nederland kun je tegenwoordig ook Landal parken vinden in België, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Tsjechië en het Verenigd Koninkrijk. Zeven van deze parken beschikken bovendien over een camping, waardoor er veel gezinnen zijn die hiervan kunnen genieten. Ook op deze buitenlandse parken zijn ruimte, rust en natuur ontzettend belangrijk. Dit zijn dan ook direct de belangrijkste punten waarom gasten graag op een Landal park verblijft.

Landal parken Nederland

Er zijn, zoals gezegd, 63 Landal parken in Nederland te vinden. Ze zijn dan ook in elke provincie te vinden. Of je nu op zoek bent naar een vakantie in de groene bossen, in alle rust bij weilanden en boerderijen, tussen de duinen of aan het water, het is allemaal mogelijk. En doordat Nederland zo veelzijdig is, is de omgeving waar je verblijft vaak het beste te verkennen op de fiets of wandelend. Zo heb je tijdens je vakantie de auto niet eens nodig om wat leuks te gaan doen.

 

Algemene informatie

Beste Landal park

Als we de reviews op internet moeten geloven, is Landal resort Hof van Saksen het beste park. Dit familieresort vind je in Nooitgedacht, in Drenthe en is ontzettend luxe. Het resort ligt heel landelijk, midden in Drenthe, waardoor je echt van de natuur kunt genieten. De accommodaties zijn vrijstaand en modern ingericht, en de kinderen zullen zich hier geen seconde vervelen. Ook als volwassene hoef je je niet te vervelen, want naast het zwembad en de wellness zijn er ook veel sport- en spelactiviteiten en meerdere eetgelegenheden te vinden.

Mooiste Landal park

Kijken we naar de ligging van de parken, dan is Vakantiepark Miggelenberg zeker de mooiste. Dit park ligt in Hoenderloo, midden op de Veluwe en pal naast het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Er is een overdekt zwembad aanwezig en een groot Avonturenhof waar de kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Ook is er een kinderboerderij en zijn er meerdere sport- en spelactiviteiten. Voor de volwassenen is er een wellness en kun je het hele jaar door een terrasje pakken en heerlijk eten.

Vuurvrije Landal parken

Er zijn 8 parken binnen Landal die volledig vuurwerkvrij zijn met oud & nieuw. Ideaal wanneer je zelf niet van vuurwerk houdt, je kinderen of honden er bang voor zijn, of je de jaarwisseling gewoon stilletjes aan je voorbij wilt laten gaan. Onderstaande parken zijn vuurwerkvrij:

  • Eilandhuisjes Marker Wadden in Lelystad
  • Vakantiepark Miggelenberg in Hoenderloo
  • Vakantiepark Twenhaarsveld in Holten
  • Strandappartementen Vlieduyn op Oost-Vlieland
  • Vakantiepark De Vlinderhoeve in Kring van Dorth
  • Waterpark Esonstad in Eanjum
  • Alpen Resort Maria Alm in Maria Alm, Oostenrijk
  • Vakantiepark Sonnenberg in Leiwen, Duitsland

 

Alles over Tui

Een vakantie boeken via onze website?
Via de website van vakantieboeken.nl heb ik nu voor het derde jaar op rij het hotel gevonden wat het beste bij ons past. Super leuke vakantie gehad.
Ronald Ris
Online marketeer