Search
Close this search box.

Vakantieveilingen

Vakantieveilingen is een online veilingplatform, waar je terecht kunt voor verschillende producten maar ook voor een fijne vakantie. Regelmatig zijn hier dagjes uit, hotels en restaurants te vinden. Daarnaast vind je er met een beetje geluk ook nog een vakantie op een vakantiepark, die je voor een mooi bedrag kunt winnen. Wel moet je hierbij natuurlijk een beetje geluk hebben en precies op het juiste moment bieden, wat de voorpret vaak alleen maar leuker maakt.

Vakantieveilingen contact

Contact opnemen met Vakantieveilingen kan op verschillende manieren. Het beste kun je eerst bij de veelgestelde vragen kijken of jouw vraag hier tussen staat. Ook heb je de mogelijkheid om in te loggen en jouw vraag te stellen. Daarnaast is er ook een contactformulier aanwezig die ingevuld kan worden.

Vakantieveilingen telefoonnummer

Wil je liever telefonisch contact met Vakantieveilingen? Ook dat is mogelijk. Hiervoor kun je dagelijks bellen naar telefoonnummer 020 760 5070.

 

 

Algemene informatie

Vakantieveiling

Zoals gezegd is een vakantieveiling hetzelfde als een echte veiling. Je biedt een bepaald bedrag op een hotelovernachting of een weekend weg, en anderen gaan jou overbieden. Degene die het hoogste bedrag geboden heeft op het moment dat de klok stopt, heeft de veiling gewonnen.

Vakantieveilingen vakantiehuisjes

Wil je graag een paar dagen in een vakantiehuisje verblijven? Ook dan kun je bij Vakantieveilingen terecht. Hier vind je regelmatig waardebonnen voor je verblijf op een park in Nederland of België. Deze staan er echter niet altijd op. Mocht dit dus niet het geval zijn, dan is het aan te raden het de volgende dag nog eens te proberen.

Vakantieveilingen hotel

Hotelovernachtingen worden vrijwel altijd geveild op Vakantieveilingen. Hierbij krijg je bijvoorbeeld een cheque voor 4 dagen in een mooi hotel, waarbij je de keuze hebt uit verschillende hotels. Maar ook een overnachting midden in Parijs of bij één van de Fletcher hotels is mogelijk.

Vakantieveilingen all-inclusive

Een all-inclusive vakantie vind je niet altijd op Vakantieveilingen, daarvoor moet je echt geluk hebben. Wel kan het zo zijn dat er een hotelcheque geveild wordt, waarbij je bij het hotel de optie hebt all-inclusive te boeken. In dat geval moet je vaak wel bijbetalen. Wil je graag weten wanneer er wel een all-inclusive geveild wordt? Dan is het aan te raden je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Vakantieveilingen sauna

Even een dag samen naar de sauna, dat klinkt heerlijk toch? Dit kan alleen wel behoorlijk in de prijzen lopen, en dat is zonde van het geld. Zeker als je op Vakantieveilingen mee kunt bieden voor een goedkope dag wellness. Deze zijn hier dan ook regelmatig te vinden, vaak in de vorm van een dagentree bij bijvoorbeeld Thermen.

Vakantieveilingen zonvakanties

Op vakantie richting de zon. Heerlijk, maar vaak ook erg duur. Daarom kun je bij Vakantieveilingen regelmatig terecht voor een zonvakantie. Een paar dagen naar Spanje bijvoorbeeld, of een week op een camping in Italië. Deze veilingen staan er vaak meerdere uren of dagen, zodat iedereen een kans heeft hier op te bieden.

 

 

Alles over Tui

Een vakantie boeken via onze website?
Via de website van vakantieboeken.nl heb ik nu voor het derde jaar op rij het hotel gevonden wat het beste bij ons past. Super leuke vakantie gehad.
Ronald Ris
Online marketeer