D-reizen

D-reizen is al jaren een grote reisorganisatie binnen Nederland, en is sinds 2021 onderdeel van Prijsvrij vakanties. Ben je op zoek naar een verre reis richting Amerika, een cruise of een vliegvakantie richting Griekenland of Turkije? Bij D-reizen regel je het allemaal heel eenvoudig. En het grote voordeel is dat je dit zowel online als offline kunt boeken! D-reizen beschikt namelijk nog steeds over een aantal winkels, waar jij geniet van persoonlijk advies en de juiste expertise.

D-reizen contact

Heb je een vraag over een boeking bij D-reizen? Dan is het aan te raden altijd eerst bij de veelgestelde vragen te kijken. Staat je vraag hier niet tussen? Dan kun je ook het contactformulier op de website invullen. Op de website kun je ook aangeven dat je een persoonlijke afspraak wilt maken.

Uiteraard is het ook mogelijk om de klantenservice te bellen. Zij zijn 7 dagen per week bereikbaar op het telefoonnummer 088 555 4999.

D-reizen winkels

D-reizen beschikt nog steeds over een flink aantal fysieke reisbureaus. Dit zorgt er niet alleen voor dat het contact beter verloopt, maar ook dat je een betere keuze kunt maken als het gaat om je volgende vakantie. Het is mogelijk om gewoon binnen te lopen, maar je kunt ook vooraf online een afspraak maken.

In elke provincie is een winkel te vinden, echter niet in alle provincies evenveel. In Zeeland zit er 1 in Goes, in Flevoland vind je hem in Dronten en in Friesland zit hij in Joure. In de andere provincies vind je er wat meer, waarbij Gelderland, Zuid-Holland en Noord-Brabant nog verreweg de meeste winkels hebben.

 

Algemene informatie

D-reizen aanbiedingen

Op de website van D-reizen zijn altijd mooie acties te vinden. Zo zijn er de Sunny D-Deals waarbij je een korting krijgt tot wel € 200,00, zijn er mooie veilingen op de website te vinden en hebben ze een top 10 deals voor je samengesteld. Dit zijn allemaal voordelige deals naar de beste hotels, die speciaal voor jou geselecteerd zijn.

D-reizen last minute

Wil je graag een last minute boeken en binnen 6 weken genieten van een welverdiende vakantie? Ook daarvoor zit je bij D-reizen helemaal goed. Hier vind je de beste last minute deals waarbij de kortingen al in de prijzen verwerkt zijn. Zo weet jij direct wat je gaat betalen, en dat je een goede deal te pakken hebt. Overigens zijn het niet alleen last minute zonvakanties die aangeboden worden, maar ook mooie stedentrips en vakanties buiten Europa.

D-reizen vliegtickets

Heb je eigenlijk alleen maar vliegtickets nodig, bijvoorbeeld om familie in het buitenland op te zoeken? Ook daarvoor kun je bij D-reizen terecht. Op de website vind je makkelijk goedkope vliegtickets, waarbij je altijd de service van de reisadviseur binnen handbereik hebt. En doordat D-reizen altijd alle vliegmaatschappijen met elkaar vergelijkt, geniet jij van de beste deals.

 

Alles over Tui

Een vakantie boeken via onze website?
Via de website van vakantieboeken.nl heb ik nu voor het derde jaar op rij het hotel gevonden wat het beste bij ons past. Super leuke vakantie gehad.
Ronald Ris
Online marketeer