16 dg cruise Van Rotterdam naar Fort Lauderdale

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Bahamas, Bretagne

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Daar lig je dan, te zonnen op een ligbed op Half Moon Cay. Wat is het hier prachtig zeg. Je waant je echt in het paradijs. Je pakt je telefoon erbij en scrollt door je foto's. Wat lijkt het een tijd geleden dat je uit Rotterdam bent vertrokken. In Le Havre liep je over de Place de l’Hotel de Ville en zag je de Cathédrale Notre Dame. Bij Portland genoot je van de mooie natuur en vogels. Op Bermuda heb je je verdiept in het verleden. Vanavond is dan al weer de laatste avond aan boord van de Rotterdam. Wat is het eten in Canaletto en Nami Sushi lekker. Maar als je zo terug denkt heb je overal heerlijk gegeten! Vanavond ga je ook voor de laatste keer naar de B.B. King Blues Club elke avond was je daar wel te vinden. Ja dit is een geslaagde vakantie. Je weet het zeker, volgende keer wordt het weer cruisen voor jou.
16 dg cruise Van Rotterdam naar Fort Lauderdale ligt in Brest in Bahamas 16 dg cruise Van Rotterdam naar Fort Lauderdale wordt gemiddelde beoordeeld met een 8. Je vliegt direct op Bretagne naar de plaats Brest, waar je hotel 16 dg cruise Van Rotterdam naar Fort Lauderdale vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 16 dg cruise Van Rotterdam naar Fort Lauderdale voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€2210

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl