8 dg cruise Bahama's Haïti en Jamaica

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Bahamas, Florida

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Zin in zon, plezier en mooie natuur? Dan zit je deze winter goed met de Oasis of the Seas! Word elke dag wakker in een ander Caribisch paradijs. Geniet van de vele faciliteiten aan boord van de Oasis of the Seas. Wil je een kleine greep uit de mogelijkheden? Vind je weg uit de escape room, surf op Flowrider, speel een potje lasergame of test de glijbanen Typhoon en Cyclone. Heb je trek gekregen van al dat leuks, haal dan een heerlijke burger bij Johnny Rockets of bestel een pizza bij Sorrento's Pizza. Het plezier gaat ook door als je van boord bent. Verken de hoofdstad van de Bahama's Nassau. Verdiep je in de geschiedenis van Jamaica of geniet van de mooie natuur die dit land rijk is. Dit is een cruise om nooit te vergeten.
8 dg cruise Bahama's Haïti en Jamaica ligt in Coco Cay in Bahamas 8 dg cruise Bahama's Haïti en Jamaica wordt gemiddelde beoordeeld met een 8. Je vliegt direct op Florida naar de plaats Coco Cay, waar je hotel 8 dg cruise Bahama's Haïti en Jamaica vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8 dg cruise Bahama's Haïti en Jamaica voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1087

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl