12 dg cruise Mexico en de Bahama's

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Bahamas, Bimini

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Daar loop je door het helderblauwe water en witte zand op Ocean Cay. Het privé eiland in de Bahama's van MSC Cruises. Een stuk verder op zie je de MSC Seashore liggen. Je denkt terug aan de afgelopen dagen, toen was je nog in Orlando. Je hebt de stad uiteraard verkend. Wat is het Lake Eola Park prachtig en wat kon je ver kijken vanuit het reuzenrad van ICON park. Een bezoek aan Walt Disney World kon natuurlijk niet ontbreken. Nu bestel je een drankje aan de bar, nog een dan. Daarna loop je terug naar de MSC Seashore. Waar eet je vanavond. Wordt het HOLA! Taco's & Cantina of Marketplace? Na het eten loop je naar het Brooklyn Cafe en geniet van het uitzicht. Morgen ben je een dag op zee. Je gaat even helemaal niks doen. Hopelijk is er nog een plek bij de Infinity Aft Pool maar anders wordt het The Long Island Pool. De dagen erna maak je kennis met Mexico. Zo wil je graag de ruines van Cacchoben bekijken als je in Costa Maya bent, in Cozumel blijf je in de geschiednis duiken met een bezoek aan San Gervasio em hier wil je graag nog even snorkelen en de onderwaterwereld bewonderen. Maar nu ga je naar de disco. Wij wensen je alvast een hele fijne cruise.
12 dg cruise Mexico en de Bahama's ligt in Costa Maya in Bahamas 12 dg cruise Mexico en de Bahama's wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.9. Je vliegt direct op Bimini naar de plaats Costa Maya, waar je hotel 12 dg cruise Mexico en de Bahama's vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 12 dg cruise Mexico en de Bahama's voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1400

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl