11 dg cruise Caribische Pracht

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Bahamas, Bimini

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Daar lig je dan, bij de Infinity Pool aan boord van de MSC Seascape. Je hebt net een cocktail besteld. Je denkt bij jezelf dit is het leven. Vanavond ga je eten in HOLA! Taco's & Cantina en daarna een show in het Chora Theatre. Maar daar blijft het niet bij, want na de show ga je nog even naar het casino. De volgende ochtend schijnt de zon weer en is de temperatuur aangenaam. Perfect om San Juan te verkennen. Je wilt graag Viejo San Juan bezoeken. Dit is het oude gedeelte van de stad en hier vind je onder andere het Castillo de San Cristobal. Het is hier prachtig en al snel schiet je de ene na de andere foto. Als je weer terug aan boord bent is het tijd om te borrelen in The Wine Cellar. Terwijl je geniet van een lekker glas wijn kijk je vooruit. Morgen bezoek je Puerto Plata. Je bent van plan om hier de kabelbaan te pakken en te genieten van het uitzicht en de botanische tuinen. Opeens schiet je nog te binnen dat je ook nog graag een massage in de MSC Aurea Spa wilt hebben en de zonsondergang wilt zien vanaf de Inifinity Bridge. Gelukkig heb je nog een zeedag voordat je terugkomt in Miami.
11 dg cruise Caribische Pracht ligt in Cozumel in Bahamas 11 dg cruise Caribische Pracht wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.3. Je vliegt direct op Bimini naar de plaats Cozumel, waar je hotel 11 dg cruise Caribische Pracht vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 11 dg cruise Caribische Pracht voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1641

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl