8 dg cruise naar de Bahama's en Mexico

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Bahamas, Florida

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Een aantal dagen geleden dacht je 'Wat moet het leven in de Caribbean toch heerlijk zijn. Lekker warm, zon en heerlijk eten.' Nu geniet je ervan terwijl je op het privé eiland Great Stirrup Cay in de Bahama's geniet van een cocktail. Aan boord fris je je op in je hut en geniet je even van het uitzicht. Vervolgens bestel je een heerlijke Martini in de Shakers Martini Bar. Je voelt je net James Bond. Als je Martini op is, ga je naar Taste waar een heerlijk diner op je staat te wachten. Door naar de volgende bestemmingen, Jamaica, de Kaaimaneilanden en het populaire Mexico. Geniet hier van zon, zee en strand of boek een excursie. Terug aan boord sta je met een dikke jas aan te genieten van een drankje in de Skyy Vodka Ice Bar. Wat een bizarre ervaring.
8 dg cruise naar de Bahama's en Mexico ligt in Cozumel in Bahamas 8 dg cruise naar de Bahama's en Mexico wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.4. Je vliegt direct op Florida naar de plaats Cozumel, waar je hotel 8 dg cruise naar de Bahama's en Mexico vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 8 dg cruise naar de Bahama's en Mexico voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€707

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl