13 dg cruise New York Miami en de Bahama's

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Bahamas, Bimini

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Je bent net vertrokken met de MSC Meraviglia vanuit New York. Je kijkt nog even naar achteren en ziet de indrukwekkende skyline van de stad. Je denkt gelijk terug aan de afgelopen dagen. Want de eerste vier dagen heb je doorgebracht in 'The Big Apple'. Je hebt de afgelopen dagen zoveel mogelijk proberen te zien. Met bezoeken aan het Vrijheidsbeeld, MOMA, Top of The Rock, 9 11 Memorial en Coney Island is dat zeker gelukt. Tijdens het diner in Hola! Tacos & Cantina aan boord van de MSC Meraviglia denk je na over hoe je de komende dagen op zee gaat doorbrengen. Hoog op de lijst staan de glijbanen van het Polar Aquapark en een behandeling in de Aurea Spa. Vanavond ga je bowlen en daarna is het tijd voor een cocktail in de Meraviglia Bar & Lounge. Na twee dagen op zee is het zover Miami! Wandel over de mooie stranden van South of Miami Beach. Een bezoek aan Little Havana of Wynwood Walls zijn ook echte aanraders. De dag daarna geniet je in Ocean Cay MSC Marine Reserve. Je kan bijna niet kiezen wat te doen. Ontspannen op het strand, snorkelen, kajakken of paddleboarden; het kan allemaal. Als laatst verken je Nassau en koop je nog wat souvenirs voor thuis. Uitgerust en vol herinneringen kom je terug.
13 dg cruise New York Miami en de Bahama's ligt in Miami in Bahamas 13 dg cruise New York Miami en de Bahama's wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.4. Je vliegt direct op Bimini naar de plaats Miami, waar je hotel 13 dg cruise New York Miami en de Bahama's vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 13 dg cruise New York Miami en de Bahama's voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1298

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl