Zoek
Sluit dit zoekvak.

9 dg cruise naar Miami en de Bahama's

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Bahamas, Bimini

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Je bent net vertrokken met de MSC Meraviglia vanuit New York. Je kijkt nog even naar achteren en je ziet de indrukwekkende skyline van de stad. Nog een even een foto maken van de Big Apple. Tijdens het diner in Hola! Tacos&Cantina hebben jullie over de komende dagen die jullie op zee doorbrengen. Hoog op de lijst staan de glijbanen van het Polar Aquapark en een behandeling in de Aurea Spa. Vanavond gaan jullie bowlen en daarna gaan is het tijd voor een cocktail in de Meraviglia Bar & Lounge. Na 2 dagen op zee is het zover Miami! Wandel over de mooie stranden van South of Miami Beach. Een bezoek aan Little Havana of Wynwood Walls zijn ook een echte aanraders. De dag daarna genieten jullie in Ocean Cay MSC Marine Reserve. Jullie kunnen bijna niet kiezen wat te doen. Ontspannen op het strand, snorkelen, kajakken of paddleboarden het kan allemaal. Dan verkennen jullie nog Nassau en kopen jullie nog wat souvenirs voor thuis. Uitgerust en vol herinneringen komen jullie terug.
9 dg cruise naar Miami en de Bahama's ligt in Miami in Bahamas 9 dg cruise naar Miami en de Bahama's wordt gemiddelde beoordeeld met een 7.6. Je vliegt direct op Bimini naar de plaats Miami, waar je hotel 9 dg cruise naar Miami en de Bahama's vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 9 dg cruise naar Miami en de Bahama's voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€637

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl