12 dg cruise Verenigde Staten en de Bahama's

5.0 (200+ Reviews)
5/5

Bahamas, Bimini

4 (200+ reviews)
4/5

Omschrijving hotel

Je loopt door de straten van New York. Hoe bijzonder dat je nu over de straten en langs de gebouwen loopt die je al jaren in films en series ziet. Je bent nu nog wat aan het shoppen maar wilt graag ook nog wat highlights van de stad zien zoals Times Square, Ellis Island, het Guggenheim museum, Central park en de Empire State Building. Je zou bijna vergeten dat je over een paar dagen aan boord gaat bij de MSC Meraviglia! Verwonder je in de Galleria Meraviglia, hier vind je restaurants, shops en later op de avond ook de muziek en feesten. Met dit mooie schip vaar jij naar Cape Canaveral en de Bahama's. Vanuit Cape Canaveral kan je het Kennedy Space Center bezoeken maar ook Orlando en één van de vele pretparken daar. Een dag later verken je Nassau met haar verschillende musea over het slavernij verleden van het eiland of verdiep je in de geschiedenis van de piraterij in het Pirates of Nassau Museum. De dagen daarna kan je ultiem genieten op het Ocean Cay eiland van MSC cruises. Kajak, sup over het blauwe water. Meer zin in iets actiefs? Volg een dansles of doe mee aan een potje beach volleybal. Een cruise heeft voor ieder wat wils.
12 dg cruise Verenigde Staten en de Bahama's ligt in Nassau in Bahamas 12 dg cruise Verenigde Staten en de Bahama's wordt gemiddelde beoordeeld met een 8.3. Je vliegt direct op Bimini naar de plaats Nassau, waar je hotel 12 dg cruise Verenigde Staten en de Bahama's vindt. Het hotel is niet specifiek op kinderen gericht en beschikt helaas niet over een zwembad. Wij vergelijken de goedkoopste vakantie naar 12 dg cruise Verenigde Staten en de Bahama's voor u. Bekijk de reviews en boek direct uw vakantie.
Aanbieders

Vanaf

€1230

Bekijk direct de volgende deals in Turkije

Bekijk de laatste vakantie aanbiedingen van Tui, Corendon, Suntip, Prijsvrij, Sunweb, De Vakantie Discounter, Voordeeluitjes en D-reizen.

913 aanbiedingen

121 aanbiedingen

252 aanbiedingen

516 Aanbiedingen

71 Aanbiedingen

811 Aanbiedingen

121 Aanbiedingen

124 Aanbiedingen

Tellus imperdiet

Lorem vestibulum

Pharetra scelerisque

Semper malesuada

Daarom boek je via VakantieBoeken.nl

Andere bekeken ook

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

InterContinental Bali Resort

Kuta, BA, Indonesia

5.0 (200+ Reviews)
5/5

€100 | 50% OFF

Partners van VakantieBoeken.nl